Egodocumenten

Egodocumenten

Voor Audax Publishing ben ik vele jaren op pad geweest om mensen te interviewen die hun levensverhaal wilden vertellen aan een vrouwenblad. Dat leidde ertoe dat mensen me ook gingen vragen hun autobiografie te (helpen) schrijven. Dat is wat ik ook nu nog doe. Het gaat dan echter om projecten die ik, vanwege de privacy, hier niet op mijn website kan vermelden

Steeds meer mensen willen een egodocument nalaten in de vorm van een boek of een verhaal.
Het is geen gemakkelijke klus. Vooral als je geen ervaring hebt met schrijven. Misschien kan ik je daarbij helpen. Dan zijn er drie opties:
1) Je laat je boek door mij schrijven. In principe hanteer ik een uurloon van € 15,- dus we moeten samen een schema overeenkomen, zodat je weet waar je aan toe bent. Doorgaans kom je uit op een bedrag van €.2500-3000
2) Je schrijft je eigen boek en laat het persklaar maken door mij. (€ 15,- per uur of een van tevoren afgesproken prijs).
3) Je schrijft je eigen boek, maar je hebt opstarthulp nodig. Je kunt je dan inschrijven voor mijn workshop Autobio – hoe begin ik?

Workshop Autobio: starthulp
Hoe begin ik? Deze workshop verschaft je tools waarmee je zelf aan de slag kunt. Geen cursus, enkel een starthulp. De rest moet je zelf doen. De workshop, 2 x 1,5 uur met maximaal 5 deelnemers, bestaat vooral uit brainstorm sessies. We kijken wat er allemaal bij komt kijken voor je effectief van start kunt.

Informatie en inschrijven via deze website

 


De workshop is bedoeld om je op weg te helpen. De rest moet je zelf doen

 

 

 

 


Niet alles kan getoond worden; het gaat vaak om privéprojecten